16 July 2017

Klanten ervaringen voor kledingadvies Stijlchef

Ervaringen van klanten over diensten van Stijlchef

Lees hier uitgebreide reviews van klanten over hun ervaring met mijn diensten. Heb je vragen over mijn dienstenpakket, bel me gerust om alles door te spreken!

Liza

In mijn kledingkast hing alleen nog maar kleding waar ik niet happy van werd. Via Google kwam ik bij de Stijlchef terecht. Ik heb kleur- en stijladvies gehad van Ankie en we zijn samen gaan shoppen in Utrecht. Het was echt heel erg leuk! Door het kleur- en stijladvies heb ik veel kennis opgedaan over wat mij mooi zou kunnen staan. Dit was een goede basis voor de shopmiddag. Tijdens het shoppen heeft Ankie me razendsnel allerlei verschillende outfits laten zien, waardoor ik in no time een hele leuke nieuwe herfst/wintergarderobe bij elkaar had met items die ook goed met elkaar zijn te matchen. Ankie heeft me heel erg op mijn gemak gesteld, waardoor ik absoluut de ruimte voelde om aan te geven wat ik wel of niet wilde proberen of wilde aanschaffen. Maar mijn advies zou ook zeker zijn om je te laten verrassen door Ankie, omdat ik door haar dingen heb gekocht die ik anders niet eens zou durven passen, maar die me wel onwijs leuk staan. Ik heb het plezier in mezelf kleden weer terug, en krijg ook veel complimenten over mijn nieuwe outfits. En ik heb ook nog een gezellige middag gehad!
Ik zou het iedereen aanraden om jezelf dit cadeau te geven en met Ankie op pad te gaan. Het is het zeker weten waard! En Ankie: wat mij betreft zeker tot ziens! ūüėČ

Tessa Mulder

Ik werd niet meer blij van de kleding in mijn kast en had daarnaast ook geen plezier meer in winkelen. Ik riep de hulp in van Ankie en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Ankie heeft mij laten zien hoe je kleur en pasvorm kan gebruiken om een outfit samen te stellen waar je je goed in voelt (en er goed in uit ziet!). Daarnaast heeft ze mij tijdens het winkelen verrast met kledingstukken die ik zelf nooit uit de rekken zou pakken, maar waar ik wél heel blij van werd. Ook niet onbelangrijk: het is heel gezellig om met Ankie op pad te gaan!

Marijke van der Putte

“Van ankie zowel een kleur en stijl advies gehad als een middag geshopt.
De kleur en stijl advies was heel leuk! Ik weet nu veel beter welke kleuren mij staan. En hierdoor heb ik nu veel meer kleuren in de kast dan donkerblauw (en die staat me dus helemaal niet zo goed) en wat groene kleuren. Daarnaast weer ik nu welke kleding mij goed staan en ook wat niet. En in snap ook waarom zodat het toepasbaar blijft! Echt heel gezellige middag gehad.
Twee maanden later ben ik met ankie gaan winkelen. Doordat we het kleur en stijl advies hadden gedaan konden we heel gericht op zoek. Een gezellige middag waarin we heel veel winkels van binnen hebben gezien. Nuheel veel verschillende outfits en combinaties. Net wat vrouwelijker maar nog steeds passend bij mij. Precies wat ik gevraagd had.
Ik kan het iedereen aanraden!”

Saskia

” Van mijn man had ik een dag op pad met een personal shopper gekregen.¬†Op Internet kwam ik Ankie tegen en zag dat ze meer deed dan personal shopping. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Chef Special Menu. En dat was een zeer goede keuze. Ankie kwam eerst bij mij thuis voor een stijl- en kleuradvies en een garderobecheck. Dat gaf direct inzicht wat bij mij paste qua kleuren en stijl. Ankie is erg spontaan en enthousiast. Ze geeft je echt het gevoel dat het om jou draait en zoekt naar een stijl die bij jou past en waar jij je ook lekker bij voelt. Vervolgens kijk je samen met haar wat er al wel en niet in je kledingkast aanwezig is dat hierbij past.

¬†Een paar weken later gingen we samen een dag winkelen in Utrecht. Hoe gezellig was dat en zo relaxed. Ankie ontzorgt je helemaal zo‚Äôn dag. Je hoeft niets uit¬†de¬†rekken te halen. Zij regelt het wel. En als je iets echt niet mooi vindt, hoef je het ook niet aan te doen. Uiteindelijk heb ik nog nooit zo productief gewinkeld en ben super geslaagd met leuke nieuwe items die echt anders zijn dan wat ik voorheen meestal droeg. Op mijn werk en priv√© heb ik al veel complimenten gekregen over mijn nieuwe look. Ik ben erg blij dat ik het Chef Special Menu heb gekozen en kan het dan ook iedereen aanraden.”

Marja Willemsen

“Een kast vol met leuke kleding, maar toch weet ik niet wat ik aan moet trekken…..Met die vraag zijn Ankie en ik een gezellige middag aan de slag gegaan tijdens de garderobecheck en ze heeft me super geholpen. Allerlei nieuwe combinaties gemaakt met dat wat ik al in de kast heb hangen, en heel veel idee√ęn gegeven waar ik zelf weer mee verder kan. Echt een aanrader de garderobecheck bij Stijlchef¬†Ankie!”

Tamara van de  Ven

“Samen met Ankie ben ik op een grijze maandagmiddag in november de stad in gegaan. Wat een geweldige middag was dat! Ankie wist precies de juiste kleding uit de rekken te halen en heeft me veel tips gegeven over wat bij me past. Niet alleen over kleding, maar ook over schoenen. Ankie is van alle markten thuis! Ik ben met tassen vol kleding, schoenen en heel veel inspiratie naar huis gegaan. Ankie, bedankt voor je enthousiasme en tomeloze energie. Ik kom zeker nog een keertje bij je terug.”

Jolinde van Well

“Ankie heeft mij zo goed geholpen!! Ik ben heel erg blij met al haar adviezen. Ze kijkt echt wat bij mij past, bij mijn persoonlijkheid, mijn figuur en waar ik me lekker in voel. Daardoor heb ik nu alleen nog maar leuke dingen in mijn kast en weet ik veel beter waar ik op moet letten bij het shoppen. Ik ben er zo blij mee! Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen!!”

Erlinde Weller

“Onlangs kwam Ankie bij mij thuis voor een garderobe check. Buiten dat het heel gezellig was:) heb ik nu een kast met alleen maar kleding die bij me past en die ik daardoor graag wil dragen. Ook heeft Ankie me op veel nieuwe combi’s gewezen waar ik zelf niet op gekomen was. Daardoor ben ik blij met mijn overzichtelijke kast, want nu draag ik een zelfde item steeds op een andere manier. Het kleurenkaartje gaat altijd met me mee, vanaf nu alleen nog maar kleding die bij me past!”

Lisette Veltmaat

“Sprankelende enthousiaste Ankie helpt je super goed om je stoffige kast uit te mesten, nieuwe mogelijkheden te zien en jezelf weer fris & fruitig te voelen. Heel handige tips om een vernieuwde, verbeterde versie van jezelf te worden. Een aanrader! Niet mee wachten, gewoon doen.”

Laura van Laarhoven

“Ankie heeft met haar bruisende enthousiasme en kritische kijk een uitgebreide kleurenanalyse bij mij gedaan. Super fijn dat ik nu veel doelgerichter kan winkelen en weet welke kleuren √©cht bij mij passen!! Als ik dit eerder had gedaan had ik mezelf heel wat miskopen kunnen besparen

Janneke Koebrugge

“Ik vond de garderobecheck sessie erg leuk en ook nuttig. Goede inspiratie, opgeruimde kasten en frisse blik op mijn garderobe, kan nu gerichter en afwisselender aankopen doen.”

Amarins Pothoff

“Ik kreeg een garderobecheck cadeau voor mijn verjaardag. Super leuke verrassing! Ik vond het heel waardevol om samen met Ankie te kijken naar welke kleuren en vormen goed bij me passen. Ze heeft me nieuwe combinaties laten zien met mijn eigen kledingkast en ook ben ik nu kritischer op wat ik koop. Ankie gaat grondig te werk en geeft heel veel goede tips om het shoppen stuk makkelijker (en leuker!) te maken. Gelukkig vat ze alles nog even voor je samen in een stijlrecept want dat het een vak is dat is wel duidelijk.”

Nanne Jager

“Veel fijne en praktische tips gekregen tijdens mijn kleur- en stijladvies. Alles werd helemaal afgestemd op mij en mijn figuur. Ik ben ook erg blij om te weten wat mijn beste kleuren zijn!”

Linda van den Berkmortel

linda

“Onwetend, nooit veel bezig met kleding maar stiekem toch nieuwsgierig naar wat mij echt mooi zou staan. Ik heb ‚ÄėStijlchef Special‚Äô geboekt (kleur- & stijladvies, garderobecheck en personal shopping). Zo blij dat Ankie mij heeft gestyled en met alle eerlijkheid tips en advies heeft gegeven en mijn ogen heeft geopend. Je hoeft geen fashionista te zijn om goed gekleed te zijn. Ik voel me nu pas echt een vrouw. Ik ga veel zelfverzekerder de deur uit en ben blij de juiste richting ingestuurd te zijn. Ik heb al veel complimentjes gekregen. Een ervaring waar ik nog jarenlang plezier van zal hebben!”

Sytske Sijbesma

“Ankie heeft me enorm geholpen door me meer inzicht te geven in welke kleding het beste bij mij en mijn figuur past! Shoppen is nu een stuk makkelijker en leuker!”

Annick van Amstel

“Ankie doet er alles aan om je op je gemak te stellen en laat vervolgens zien hoe bepaalde kleuren wel en minder goed bij je passen. Samen voor de spiegel is het gezellig en ontdek je wat kleur voor je kan doen. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat me goed staat en dat shopt een stuk fijner!”