22 March 2021

STIJL- & KLEURADVIES – FIGUURADVIES UTRECHT


Persoonlijk stijl- & kleuradvies

Met je uiterlijk straal je uit wie je bent en wat je wilt overdragen. Jij bepaalt met jouw eigen look hoe je wilt overkomen.
Draag kleding die je flatteert: kleuren die je laten stralen en kleding die je figuur het beste doet uitkomen en aansluit bij je persoonlijkheid. Het gaat om het vinden van een stijl waarin je jezelf goed voelt en die met je meegroeit. Niet om het kleden op basis van de laatste modetrends.

Als je weet wat jouw complimenteuze kleuren zijn en welke kledingstukken jouw figuur het mooiste doen uitkomen, dan wordt het een stuk eenvoudiger om een garderobe op te bouwen die voornamelijk uit succesnummers bestaat. En dat is toch uiteindelijk je doel?

Stijl omschrijven is niet gemakkelijk; er is ook niet één stijl, maar vaak een combinatie. Graag help ik je ontdekken wat jouw eigen smaak is en wat de beste ingrediënten zijn voor jouw unieke stijlrecept.

stijladvies-personalstyling10 kleuradvies kledingadvies stijladvies-personalstyling8 kleuradvies kledingadvies stijladvies-personalstyling3 kleuradvies kledingadvies stijladvies-personalstyling4 kleuradvies kledingadvies

stijladvies-personalstyling1 kleuradvies kledingadvies stijladvies-personalstyling6 kleuradvies kledingadvies stijladvies-personalstyling12 kleuradvies kledingadvies stijladvies-personalstyling7 kleuradvies kledingadvies

Wat houdt kleur- & stijladvies in?

 • Intake: we bespreken wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat jouw kledingstijl kenmerkt.
 • Uitgebreide kleurenanalyse: ik bekijk met behulp van kleurdoeken of je een lentetype, zomertype, herfsttype of wintertype bent.
 • Ik laat je zien wat je basis en accent kleuren zijn. Met kleuren uit jouw palet, zie je dat wallen, vlekjes of andere oneffenheden minder opvallen en je huid een mooie glow krijgt en je ogen laat stralen
 • Uitgebreide figuuranalyse: kledingadvies op basis van jouw figuur.
 • Ik werk op basis van jouw eigen smaak en basisingrediënten zoals je persoonlijkheid, beroep, levensstijl, kledingstijl etc.
 • Je leert welke kleding je pluspunten accentueert. Ik laat je zien wat je qua belijningstoffen, model en stijl vooral wel en beter niet kunt doen.
 • Inzicht in de modetrends van dat seizoen. Mode is fantastisch maar niet elke trend is voor iedereen en elk figuur geschikt. Als je weet wat jou goed staat, dan kun je de kledingstukken selecteren die echt wat voor je doen en waarin je jezelf bent.
 • Je ontvang achteraf je kleurkaartje en jouw stijlrecept tijdens de sessie

Wat levert kleur- & stijladvies je op?

 • Een kleur- en stijladvies zal je uiteindelijk tijd en geld besparen want je weet de juiste kledingstukken te kiezen in de winkel
 • Met het kleur- en stijladvies heb jij een basis waar je op kunt terugvallen ongeacht leeftijd, mode of gelegenheid
 • Je weet hoe je een geweldige eerste indruk kunt maken
 • Je herkent kleuren die je goed staan en begrijpt waarom deze je laten stralen
 • Je leert hoe je je pluspunten kan accentueren en eventuele minpunten kunt camoufleren
 • Je ontvangt een persoonlijke kleurenkaart waarmee je jarenlang plezier zult hebben tijdens het shoppen
 • Je bespaart jezelf heel wat miskopen!

Informatie & tarieven

Locatie: bij jou thuis
Duur: circa 2 uur
Tarief: Stijl- en kleuradvies is te boeken voor  € 195,- p.p. Als je met 2 personen of meer wilt afspreken is de prijs € 175,- p.p. en hebben we ongeveer 3 / 3u uur nodig.
De prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. reiskosten vanuit Utrecht à € 0.39 per km.

Kijk ook onder het kopje workshops voor kleur- en stijladvies in groepsvorm met vriendinnen, collega’s of familie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je te mogen helpen!
Voor vragen of het maken van een afspraak, neem hieronder vrijblijvend contact met me op.