16 August 2019

Personal shopping – personal shopper Utrecht

Personal shopping afspraak op maat

Vind je het moeilijk om de juiste kleding te kopen die past bij jouw eigen smaak en stijl? Die je laat stralen en alleen je pluspunten accentueert?
Door een enorm aanbod in kledingwinkels en snel wisselend modebeeld kan het heel lastig zijn om te ontdekken welke kleding écht bij jou past en onderstreept wie jij bent.
Met mijn kennis en enthousiasme help ik je tijdens een personal shopping sessie heel graag bij het vinden van kleding waarin jij gaat stralen. We kunnen gaan shoppen voor een speciale gelegenheid maar je kunt me ook inhuren voor het opbouwen van jouw ideale garderobe.

Wat houdt een personal shopping sessie in:

  • Intake: tijdens een intake gesprek (persoonlijk, telefonisch of via skype) nemen we aan de hand van een vragenlijst de volgende zaken door: je figuur, je stijl, je wensen, de aan te schaffen kleding en je budget.
  • Persoonlijk plan: Na de kennismaking ga je zelf aan de slag met een moodboard van stijlen en kledingstukken die je leuk vindt. Deze bespreken we en vul ik aan waar nodig. Dan maak ik een shopping een plan die past bij jouw wensen.
  • Personal shopping: Je krijgt een inspirerende dag met allerlei persoonlijke tips en adviezen over stijlen, kleuren, combineren, pasvormen winkels en collecties. We starten de dag met een kopje koffie/thee en spreken nog even kort je wensen door. Daarna gaan we shoppen bij een kleine selectie winkels met als resultaat; mooie en verrassende kledingsets die passen bij jouw persoonlijkheid. Jij kiest uiteindelijk zelf wat je wilt aanschaffen, zonder verplichting.
  • Afronding: na afloop bespreken we de shoppingsessie en ontvang je per mail foto’s.

Personal shoppen is nog effectiever als je vooraf een kleur- en stijladvies en/of een garderobecheck hebt gehad. Neem gerust contact met me op voor alle mogelijkheden. Je winkelt namelijk doelgerichter en efficiënter als je weet aan welke stijlingrediënten jouw garderobe moet voldoen.
Met personal shoppen leer ik je hoe je minder tijd kwijt bent met winkelen, maar er wel meer plezier in hebt. Ik laat je zien welke kleding voor jou werkt en waarom en help je met het samenstellen van combinaties.

Wat levert een personal shopping sessie je op?

  • Een nieuwe persoonlijke en/of zakelijke garderobe die helemaal bij jou past.
  • Je leert efficiënt shoppen, zodat het je minder tijd kost en meer plezier oplevert.
  • Je leert verrassende kledingcombinaties te maken.
  • Een inspirerende dag vol tips en adviezen zodat jij precies weet wat voor jou werkt en wat niet/
  • Je weet adressen van kledingwinkels die passen bij jouw stijl.
  • Je voorkomt veel miskopen in de toekomst!

Informatie & tarieven

Locatie: Ik shop in het centrum van Utrecht. Eventueel is het ook mogelijk om een personal shopping afspraak in Amsterdam of Eindhoven te plannen.
Duur: Personal shopping is te boeken vanaf minimaal 3 uur.
Tarief: Intake + persoonlijk plan en Personal shopping 3 uur is € 395,-
(per extra uur shoppen zijn de kosten € 75,-)
Met 2 personen p.p. – intake + 3 uur shoppen € 365,-
(Per uur extra voor 2 personen p.p. € 60,-)
Inclusief stijlrecept

De prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. reiskosten vanuit Utrecht à € 0.39 per km.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en je te mogen helpen!
Voor vragen of het maken van een afspraak, neem hieronder vrijblijvend contact met me op.