26 September 2020

Personeel Training – Retail

Personeel training voor verkopers in kledingwinkels

Personeel dat goed is opgeleid en een klant kan voorzien van goede en inspirerende adviezen is erg belangrijk voor je omzet. Wil je jouw personeel training geven en laten inspireren? Ik coach je team met veel enthousiasme in het geven van kledingadvies en leer ze om de beste combinaties te maken binnen je nieuwe collectie. Hierdoor zijn ze in staat je klanten beter te bedienen en zullen er vaker hele sets verkocht worden in plaats van losse stuks.

Je personeel zal tijdens deze training direct oefenen met de informatie zodat zij het eigen kunnen maken. Door deze training groeit het zelfvertrouwen van je personeel en weten zij beter advies te geven aan de klant met als resultaat: een hogere omzet.

Daarbij zullen je klanten met een tevreden gevoel je winkel uitstappen omdat ze goed en persoonlijk geholpen zijn. Perfect dus om je klantrelatie te verbeteren.

Personeel training voor retailers bestaat uit:

  • Voorbereiding op de collectie voorafgaand aan de sessie (circa 1 uur – afhankelijk van de collectie grootte)
  • Personeel training– 2.5 uur
    Je personeel krijgt informatie over figuren, belijning, stoffen, kleuren en combinatie mogelijkheden. Aan de hand van praktische tips zullen we oefeningen doen zodat het personeel hiermee kan oefenen.

Wil je personal styling advies boeken tijdens een opening, klantavond, klantendag kijk dan onder het kopje Personal Styling Retail voor meer informatie.

INFORMATIE & TARIEVEN

Prijs opp aanvraag.  Mail of bel me gerust met jouw wensen.

De prijs is excl. BTW en excl. reiskosten vanuit Utrecht à € 0,39 per km.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend meer informatie of plan een afspraak in.