Ik doe niet aan hot or not !

Ontwikkel je eigen kledingstijl

Wanneer iemand me op het gebied van mode vraagt, ‘wat moet ik nou écht hebben dit najaar?’ dan stel ik de wedervraag; wat wil jij zelf uitstralen? Dit is in eerste instantie misschien niet het meest bevredigende antwoord voor velen, maar wel eentje die ze uiteindelijk verder kan helpen. Ik houd namelijk niet van klakkeloos trends volgen en alles wat ‘hot’ of ‘niet zo hot’ is te benoemen. Het gaat om het ontwikkelen van je eigen kledingstijl.

Natuurlijk kijk ik wel naar modetrends van het huidige en komende seizoen. In mijn trendblog van dit najaar haal ik naar voren wat me opvalt, ter inspiratie voor jou. Maar met mijn stylingadvies ga ik graag veel persoonlijker te werk. Wat is jouw persoonlijke doel? De vraag kan variëren van stoerder, zakelijker en krachtiger over willen komen tot liever, toegankelijker of hipper en vooral authentieker.

Met jou wil ik op zoek naar jouw eigen unieke stijlrecept! Wat zijn nou de juiste ingrediënten die passen bij jou als persoon en je levenstijl.

In mijn advies pas ik dus zeker de huidige trends toe maar die worden speciaal aangepast op jou, in plaats van andersom. Mijn doel is je zo te kleden, zodat jij er op je mooist uitziet, in dat wat jij wilt uitstralen. Dus ik houd me bezig met jouw wensen, pasvormen die je figuur het beste laten uitkomen en kleuren die je laten stralen.

Ik geef je graag tips over hoe je bepaalde zones cellulitis vrij laat lijken, buikjes kunt verdoezelen, langer of klein kunt lijken en beha’s die alles op je juiste hoogte houden.

Het gaat mij erom dat je je fijn voelt in jouw eigen kleding en een stijl ontwikkelt die bij je past. Als ik in bladen iets lees of op tv wat hoor over ‘dàt kan nu echt niet meer’ denk ik: ‘ach die persoon heeft gewoon het passende advies nog niet gekregen’.

– Ankie

 

 

logo-met-ondertitel-copy